Info

LNC inbjudan, Seminarium Nordic Choice Hotels – med företagskulturen i focus!

Katalin Paldeak VD, Choice Hotels Sverige

I samarbete med Hjärntrusten hälsar vi er välkomna till en intressant inblick företagskulturens betydelse för en positiv företagsutveckling. Vi inleder med nätverksmingel och en kort uppdatering om vad som är på gång hos Lunds Nyföretagarcentrum och avslutar med en enkel buffé.


Nordic Choice Hotels har drygt 190 hotell i Skandinavien fördelade på tre varumärken, Clarion Hotels, Quality Hotels och Comfort Hotels samt ett antal fristående hotell som till exempel Copperhill och Yasuragi. Kedjan omsätter drygt nio miljarder kronor och har 16 000 anställda och är därmed en av de ledande hotellkedjorna på den nordiska marknaden.

Katalin Paldeak började som VD för Choice Hotels Sverige 2004 och blev ett år senare VD för Clarion Hotels Norden som hon drev upp från 700 MSEK till 3,4 miljarder kr på nio år. Från 2014 är Katalin ansvarig COO- Chief Operating Officer för hela  Nordic Choice portföljen. Under åren har man vunnit många olika priser och utmärkelser senast Grand Travel Awards för  Sveriges och Skandinaviens bästa hotellkedja” 2017.

Ägare är den norske entreprenören Petter Stordalen som skapat mycket uppmärksamhet och publicitet med spektakulära hotellinvigningar, TV framträdande och föreläsningar. Med ett decentraliserat beslutsfattande, lokalt entreprenörskap, nytänkande inom rekrytering och fokus på resultat har man lagt grunden till en levande företagskultur med ”VK”, vinterkonferensen som årets höjdpunkt då man samlar 3000 av företagets ledande personer och leverantörer till två dagar för att hylla kulturen i bolaget.

Hur bygger man en levande företagskultur i servicebranschen, i flera olika länder under ständig och snabb tillväxt?
Var hämtar man inspiration och idéer ifrån när det gäller att etablera och forma nya serviceerbjudanden? Hur är det att vara chef och ledare i en organisation med en entreprenör som Petter Stordalen som portalfigur? Hur är det att leda en nordisk organisation med huvudkontor i Oslo och boende på en gård i Lund?

Välkomna att lyssna och diskutera dessa frågor under Hjärntrustens seminarium på Råbylunds Gård.


Plats: Råbylunds Gård, lokal ”Logan”
Datum: Torsdagen 19 april 2018
Tid: 15.45 Förmingel med LNC.
Seminariet: 16.30 – 18.00 med Företagskulturen i fokus, Katalin Paldeak, COO Nordic Choice Hotels.
Efter seminariet bjuds det på en enklare buffe, denna ingår i priset.

Pris för LNCs Nätverk: 250 SEK


Anmäl dig senast den 13 april

OBS Viktigt!
Vid anmälan, längst ner på sidan i textrutan kommentar skriver du ”LNC”, för att få specialpris.
Anmäl dig här, Seminarium Hjärntrusten, senast den 13 april.

LNC Kundservice öppettid: 13.00 – 16.00
edith.nykjar@Lnc.ideon.se
tel. 046-286 88 00

Vi ser fram emot en inspirerande och trevlig kväll tillsammans.

Lunds NyföretagarCentrum
Gabriel Olsson, VD