Info

Upplev BREXIT i London tillsammans med LNC!

Vårens mest spännande nätverksresa gör du med oss!

Lunds NyföretagarCentrum arrangerar i april 2019 en studieresa till London för att fördjupa kunskapen om vilka effekter BREXIT kan få för dig och din bransch.

Vår förra resa gick till Bryssel där vi lärde oss mer om EU – nu är det dags för uppföljning på succébesöket! I London träffar vi Sveriges ambassadör, besöker Youth Business International, gör företagsbesök och träffar intressanta Brexitdebattörer. Och mycket mer.
London siluett

Anmäl dig nu!

Det är dags att anmäla dig till LNCs studieresa 2019! Fantastiskt lärorika och trevliga dagar väntar. Skynda att anmäla så att du säkert får chansen att se hur Storbritannien ska utvecklas inför framtiden.

När åker vi?
Avresa till London sker torsdagen den 25 april och återresa lördagen den 27 april. För den som har speciella intressen, tex att uppleva en engelsk fotbollsmatch, finns möjlighet att stanna kvar till söndagen.

Kostnad?
Självkostnadspriset beräknas bli ca SEK 12.000:-/person, inkl. flyg, 2 hotelnätter, lokala transporter, maten mm.

OBS! Vi har ett begränsat antal platser.
Anmäl dig snarast till christer.wallin@lnc.ideon.se! Bjud gärna med en gäst eller två från ditt nätverk även om de just nu inte är stödföretag till LNC. Vi försöker ständigt stärka Lunds bästa och mest vitala affärsnätverk.

Ser fram emot att träffa dig i London i april!

Bästa hälsningar
Christer Wallin, VD Lunds NyföretagarCentrum


 

London EyeResedatum: 25 april – 27 april

Kostnad: ca 12 000 kr/person

Inkluderat: Flyg, 2 hotellnätter, lokala transporter, mat

Anmälan snarast: christer.wallin@lnc.ideon.se