Info

Välkommen till Partnerskap, Samverkan & Mingel den 22 mars 2018

Lunds NyföretagarCentrums Stödföretag och Nyföretagare hälsas välkomna till Partnerskap, Samverkan & Mingel den 22 mars 2018

Hur kan du göra samhällsnyttiga affärer?

I det skånska näringslivet finns en betydande mängd samhällsnyttiga affärer som väntar på att ske, men som aldrig blir av. Det finns många arbetsintegrerande sociala företag (ASF) som erbjuder konkurrenskraftiga produkter och tjänster men kännedomen kring dessa företag är låg i dag. Lär dig mer om vilka samhällsnyttiga företag du kan göra affärer med, vad dessa har att erbjuda och framförallt vad effekterna blir om du gör affärer med våra skånska sociala företag.

Det kommer att bjudas på dryck och tilltugg samt underhållning under kvällen. Förbered dig på nätverkande, inspiration och nya möjligheter!

Kvällens inspiratörer & talare:
Stena Fastigheter, Malmös största privata fastighetsägare, berättar och resonerar kring hur man kan stärka sin verksamhet genom att köpa tjänster och samverka med arbetsintegrerande sociala företag.

Gro´Up, en ny typ av dynamisk aktör inom matbranschen kommer att tala om sitt arbete med att etablera nya idéer och talanger inom matvärlden, samt hur matkultur kan används som ett verktyg som bäddar för samarbete med sociala företag.

Skånska ASF berättar om sina verksamheter

Läs mer om eventet här och i bifogad PDF.

Registrera er till eventet här. (Begränsat antal platser)

Plats: Handelskammaren i Malmö.
Datum: torsdagen den 22 mars.
Tid: 17 – 20

Eventet samordnas med bl.a. Partner Bases hemsida, och Social Innovation Skåne (SIS) hemsida, Handelskammaren hemsida.

Varmt Välkommen

Vänliga hälsningar
Abby O.Afriyie
0733-638 950

Coompanion Skåne
– Kooperativa företag bygger en bättre värld!
skane.coompanion.se