Info

Christer Wallin ny VD för Lunds NyföretagarCentrum

Pressmeddelande
Lund, 21 december 2018

Christer Wallin utses till ny VD för Lunds NyföretagarCentrum

Styrelsen för stiftelsen Lunds NyföretagarCentrum, som erbjuder kvalificerad rådgivning till entreprenörer och nyföretagare, har idag utsett Christer Wallin till ny VD i Lunds NyföretagarCentrum, då nuvarande VD Gabriel Olsson valt att lämna posten på egen begäran. Christer Wallin har lång erfarenhet från att leda och driva olika verksamheter, dels i egenskap av tidigare VD och delägare i anrika tryckeriet Wallin & Dahlholm, dels sedan 2010 som moderat kommunpolitiker i Lund.

Christer Wallin har under många år ingått i Lunds NyföretagarCentrums styrelse, ett uppdrag som han nu lämnar i samband med att han tillträder som VD den 1 januari 2019. Wallin är även styrelseledamot i Medicon Village Innovation samt i Business Region Skåne.

Jag är mycket glad över att Christer Wallin tar över som VD för Lunds NyföretagarCentrum. Christer har just den kombination av lång erfarenhet, driv och nyfikenhet som är så viktigt för att leda den sorts verksamhet som vi bedriver. Under 2018 hjälpte vi till att starta nästan 100 nya företag och jag är övertygad om att under Christer Wallins ledning kommer vi att fortsätta att utveckla verksamheten i positiv riktning. Jag vill samtidigt passa på att tacka Gabriel Olsson för ett gott arbete och önska honom allt gott i framtiden,

säger Håkan K Pålsson, styrelseordförande i Lunds NyföretagarCentrum.

Christer WallinDet ska bli mycket spännande att ta över rodret för en så viktig verksamhet som den Lunds NyföretagarCentrum levererar. Att på det här sättet bidra till Lunds näringsliv, med fokus på nyföretagande, ser jag som en fantastisk möjlighet och min förhoppning är att jag med mina kunskaper och mitt nätverk kan skapa värden både för medlemsföretagen och för de klienter som söker sig till vår rådgivning,

säger Christer Wallin.

 

Kontakt Lunds NyföretagarCentrum

Håkan K Pålsson, styrelseordförande
Tel: 0705-80 18 95
E-post: hp@innerfuture.se