Info

LNC-Lunchen 1/9 – Samuel West, ”Våga tramsa mer på jobbet”

”Våga tramsa mer på jobbet”

Dagens lunchtalare: Samuel West, psykolog och kreativitetsforskare.

Samuel-WestSamuel West pratar om vikten av arbetsglädje och om hur den kan främjas på arbetsplatsen. Glädje och lek hör ihop – hur kan jobbet bli roligare och kan vi bli mer kreativa på jobbet genom att leka mer? Hur lekfullheten främjar kreativitet och innovation oavsett yrke.

Företag i innovationskrävande branscher är väl medvetna om lekens fördelar; många uppmuntrar sina medarbetare att leka på arbetstid. För verksamheter inom design och i underhållningsbranschen ses en lekfull inställning som en förutsättning för att producera nya idéer, och man anstränger sig för att skapa en lekfull arbetsmiljö som lockar fram medarbetarnas kreativitet.

Samuel West är psykolog och kreativitetsforskare vid Lunds universitet. Han är en flitigt anlitad föreläsare kring både arbetsglädje och om hur kreativiteten kan främjas på arbetsplatsen.


Speaker´s Corner – Aktuellt

Som Stödföretag har du möjlighet att under 10 minuter kommentera en aktuell nyhet.


Fler nyheter

Golftävlingen om LNC-Pokalen äger rum på Kävlinge golfbana fredagen 2/9 kl. 08.00
För mer information, se bifogad länk: LNC-Pokalen

Årets LNC-resa – är planerad att gå till Bryssel onsdag 5/10 med hemkomst lördag 8/10 – preliminärt program för resan är tidigare utsänt.


Betala och anmäl dig här. Snabbt och smidigt.

paysonOBS! Betalning av lunchkostnaden SEK 125:- kan endast göras med bankkort. Första gången registrerar du dig, direkt därefter kan du göra enkelt göra din betalning med Visa/Mastercard. Nästa gång behöver du bara mailadress och loginkod.

Till betallänken →