Info

LNC-lunchen den 3/11 – om framgångsrik börsnotering och LIFT Accelerator

Höstens tredje LNC-lunch äger rum  torsdag den tredje november kl 12.00 på Ideon Agora, lokal Agora Square.

Vi får lyssna till Nicolas Hassbjer, som är grundare av HMS Networks AB (publ) och som bland annat vunnit priset som Sveriges bästa exportföretag. Efter 21 år som VD för HMS har han lämnat det operativa arbetet och ägnar sig åt styrelsearbete på heltid. Nicolas Hassbjer talar under rubriken ”Från exjobb till framgångsrik börsnotering”.

Micael Gustafsson och Sven Johansson kommer att berätta om ”LIFT – nu en riktig accelerator!” Det handlar om nyheten ”LIFT Accelerator”,  som erbjuder 100 företag från Lund och övriga Skåne att delta i LIFT-programmet, men utan att ha kontor hos LNC.

Välkomna!

, , , , ,