Info

Vinnare av LNC-pokalen 2011

Den av advokatfirman Hedelin HB  år 2005 instiftade golftävlingen ”LNC-Pokalen” gick 2011 åter av stapeln på Kävlinge Golfklubb fredag 23/9 med samling i klubbhuset för fika och spelet började kl 10.50.

Tävlingen anordnades i år – liksom förra gången – av advokatfirman VICI med Magnus Jansson och Christian Karlsson som tävlingsledare. Tjugo personer deltog i tävlingen och vädrets makter visade sig från sina goda sida under första halvan  av rundan medan senare på dagen inföll regnet med all kraft.

Efter avslutat spel serverades lunch i klubbhuset följt av prisutdelning. Förra årets vinnare Niklas Persson, Stoby Måleri  fick överlämna LNC-Pokalen till årets segrare: Anita Wandel, som vann tävlingen på 35 poäng (s.hcp 23.0). Förutom äran och vandringspokalen fick vinnaren LNC:s pris lite gott vin.

Som god tvåa kom Cecilia Lundberg Wachtmeister, VICI  med 34 poäng (s.hcp 38 ) och på tredje plats kom Johan Olsson Nordea med 33 poäng (s.hcp 20). Längsta drive hade Anne Kristiansen och närmast pinn var Cecilia Lundberg Wachtmeister.

LNC tackar advokatfirman VICI för ännu en trevlig och välordnad tävling som förgylldes av de generösa priser som tävlingsdeltagarna tagit med sig och skänkt till prisbordet.

, , ,