Info

LNC-lunchen 3/9 – Ledarskap – fokusera med 80/20-principen

agora1

Välkommen till LNC-Lunchen torsdagen den 3 september kl. 12.00 – 13.30.
Ideon Alfa Agora, Scheelevägen 15.
OBS! Lokalen FORUM på tredje våningen.

Dagens lunchtalare: Mikael Eldblom

Ledarskap – fokusera med 80/20-principen.

Paretoprincipen är en empirisk regel enligt vilken 20 procent av orsakerna ofta står för 80 procent av verkan; den kallas ibland även 80/20-regeln. Mikael berättar hur han med 80/20 som ledstjärna genomförde sin ”IRONMAN” i Kalmar 2015. Hur han utnyttjade den positiva kraft som 80/20 innebär. Han berättar också hur 80/20 ökar effektivitet inom ledarskap och affärsmannaskap och hur detta leder till större välbefinnande för organisationen och individerna.

Mikael EldblomKlarsynthet i ett alltmer sprakande mediabrus blir alltmer nödvändigt för att få tiden att räcka till och för att upprätthålla energi och harmoni. Mikael kommer bidra med sina erfarenheter ur ett privat perspektiv och från 10 års arbete internationellt inom Electrolux och många års utvecklingsarbete hos både nystartade och etablerade företag.

Mikael Eldblom, 80/20 specialist och ekonom inom internationell marknadsföring har stor erfarenhet av att effektivisera såväl ledarskapet som företagens säljprocesser. Mikael är en inspirerande föreläsare med stort engagemang och mycket energi.

 


Årets Nyföretagare

Företagspresentation av Max Schori, Position Research & Consulting AB,  som gör kvalitativa marknadsundersökningar åt företag, myndigheter och organisationer.


Nyheter

LNC-Pokalen
Golftävlingen om LNC-pokalen äger rum på Kävlinges golfbana fredag 4/9, kl. 08.00

Årets LNC-resa
Årets studieresa går till Tjeckien och Prag den 30/9. Välkommen till Kunskaps- och Inspirationsträff den 16/9, kl. 16.00 – 18.00.


Anmälan till LNC-lunch 3/9

Vi behöver din anmälan senast tisdagen 1/9 på edith.nykjar@Lnc.ideon.se
eller tel 046-286 88 00.

LNC-lunch äger rum torsdag 8/10, 5/11, 3/12 samma plats och tid.

Betala och anmäl dig här. Snabbt och smidigt.

paysonOBS! Betalning av lunchkostnaden SEK 125:- kan endast göras med bankkort. Första gången registrerar du dig, direkt därefter kan du göra enkelt göra din betalning med Visa/Mastercard. Nästa gång behöver du bara mailadress och loginkod.

Till betallänken


Välkommen att ta med gäster, som kan vara intresserade att lära mer om LNC och om nätverket av Stödföretag till LNC samt om vår gemensamma strävan att bidra till att det startar livskraftiga företag i Lunds kommun.

, , , ,