Info

25/3, Hjärntrustens frukostmöte, Martin Gren på Axis

martin_gren_2014Axis är en osannolik framgångssaga.  Bolagets inriktning på digitala  övervakningskameror har gynnats av oron i världen. Framgångarna har gjort Axis attraktivt som samarbetspartner till japanska Canon, som nyligen lagt ett bud på 24 miljarder SEK.
Om Canons bud går igenom kommer ännu ett Lunda-företag att ingå i en internationell jättekoncern. Välkommen att diskutera Axis utveckling och framtid med bolagets skapare Martin Gren på Hjärntrustens frukostmöte den 25 mars, kl. 08.30 på Grand Hotel i Lund.

Mer information,
på Hjärntrustens hemsida www.hjarntrusten.se
där du också anmäler dig (obligatorisk anmälan).

För detaljer och inbjudan, se PDF-fil, Inbjudan 25 mars

 

hjarntr-100x100Med vänliga hälsningar
Inger Mansfeld
Hjärntrusten

, ,