Info

LNC-lunchen 4/9 – om VD-byte, kinesiska konsumenter och Speaker’s corner

agora1

Välkommen tillbaka efter sommaren och till LNC-lunch, torsdagen 4 september kl. 12.00–13.30 på Ideon Agora, Scheelevägen 15.

Hösten är ofta en tid av förändring. Så också på LNC. VD Gustaf Hamilton, har beslutat sig för att lämna sitt uppdrag och gå vidare i annan verksamhet inom området entreprenörskap. Gabriel Olsson, rådgivare på LNC, har därför utsetts till tillförordnad VD från och med den 18 augusti och rekrytering av en ny VD kommer att påbörjas snarast.

Gabriel Olsson
för Bengt L Andersson, Ordförande


YiminQian2Dagens lunchtalare, Yimin Qian, kommer att ta oss med på en spännande resa till Kina, där vi får möta kinesiska konsumenter under rubriken ”Följ med in i den kinesiska konsumentens hjärna”.

Yimin Qian är grundare av företaget Kina Assistans. Hon har både livs- och arbetslivserfarenhet från Kina, samt kontaktnät i Kina inom många områden från myndigheter, ekonomiska utvecklingsorganisationer till investeringsagenter m.fl. vilket gör det lätt för henne att manövrera i både det svenska och det kinesiska samhället. Dessutom har Yimin 17 års arbetslivserfarenhet på Ericsson med marknadsanalys med fokus på Kina.

 

sc

Speakers corner? Nej inte riktigt.

Stödföretagarnätverket till LNC är tveklöst det mest aktiva och namnkunniga i Lunds Kommun. För att göra luncherna ännu mera intressanta för våra stödföretagare så tänkte LNC be er stödföretagare att nämna någon eller några nyheter utifrån ert eget perspektiv. Det kan tex vara en nyhet som ni vill kommentera innan media får tag på den eller efter det att media fått tag på den. Det kan också vara en information kring företagets affärer typ sammanslagningar, affärskontrakt, nya order men även nya ansikten på nyckelbefattningar.


Anmälan

Vi behöver din anmälan senast tisdagen 2/9 på e-post edith.nykjar@Lnc.ideon.se
eller per telefon 046-286 88 00

OBS! Betalning av lunchkostnaden SEK 125:- kan endast göras med bankkort. Eftersom LNC får betala för alla reserverande måltider tvingas vi i fortsättningen att fakturera de som inte avanmält senast den 2/9.

Nästa lunch äger rum torsdag 2/10.

Välkommen att ta med gäster, som kan vara intresserade att lära mer om LNC och om nätverket av Stödföretag till LNC samt om vår gemensamma strävan att bidra till att det startar livskraftiga företag i Lunds kommun.


Fler nyheter

Golftävlingen om LNC-Pokalen äger rum på Kävlinges golfbana fredagen den 5/9 kl. 08.00.

Årets LNC-resa – som är den 22:e i ordningen – är planerad att gå till Belgrad onsdag 8/10 med hemkomst lördag 11/10 – se program här.

 

Välkomna!

 

, , ,