Info

Kontorsrum att hyra hos LNC på Ideon Agora i Lund

Vi erbjuder fina kontorsrum i en spännande affärsmiljö i Lund.

Vi erbjuder fina kontorsrum i en spännande affärsmiljö i Lund.

Att hyra kontorsrum hos LNC är klokt

Här har du som företagare möjlighet att skapa bästa möjliga förutsättningar för utveckling och tillväxt. Detta innebär två olika former av support, dels den fysiska miljön, dels den affärsmässiga miljön.

Här kan du utveckla ditt företag i en kreativ, inspirerande miljö och dessutom få tillgång till Lunds NyföretagarCentrums rådgivning. Den fysiska miljön innebär förutom allt vad en placering på Ideon Science Park i sig innebär, att varje företag får tillgång till ett kontorsrum, som är fullt möblerat med överenskommen telefonservice, postservice med eget postfack, internet, värme, el och städning.

Man har också tillgång till såväl stora som små konferensrum, kök med kaffemaskiner och mikrovågsugnar med mera.

Lokalerna finns på Ideon Agora vilket skapar goda möjligheter till informellt och mer formellt nätverkande i form av frukostar, luncher och ett stort utbud av en mängd olika aktiviteter med Ideonföretag, men också med externa aktörer. Logotypen ”Ideon Science Park” får användas i företaget efter en avstämning med Ideon. Kontorshotellet har plats för 16 företag.

LNC ger dig även affärsmässig support och tillgång till affärsrådgivare, auktoriserade redovisningskonsulter och affärsjurister, du kan även dra nytta av NyföretagarCentrums stora kontaktnät.

Kostnad för ett kontorsrum är mellan 2 700;- och 3 400;- /månad.

För ytterligare information maila info@Lnc.ideon.se