Info

LNC inbjudan – ”Late Night Lund” förmingel med Skånska Spritfabriken

Talkshow-succén”Late Night Lund” och
förmingel med Skånska Spritfabriken

”Late Night Lund”, med Årets Nyföretagare 2017, Cecilia Nebel, som ankare, har blivit en succe´.  Vi är därför mycket glada över att kunna bjuda in LNCs stödföretag till årets första talkshow den 7 mars på Scandic Star Hotell, Glimmervägen 5 i Lund.

Vi träffas klockan 18:00 för mingel och lite mat och dryck. Under lättsamma former får vi möjlighet att lära oss mer om gin av Jan Rothman, grundare av Skånska Spritfabriken i Södra Sandby. Vi provsmakar också världens bästa gin för en perfekt Gin&Tonic.

Klockan 19:30 intar våra platser för att lyssna till kvällens gäster och samtal i ”Late Night Lund”. Mer om vilka gästerna är kommer att avslöjas när vi närmar oss. Spännande!

Som medlem i LNCs affärsnätverk betalar du endast 150:-, inkl moms, för hela kvällen. Antalet platser är begränsat och vi behöver din anmälan och betalning senast den 28 februari.

Vi ser fram emot en inspirerande och trevlig kväll tillsammans.

Lunds NyföretagarCentrum
Gabriel Olsson


Kvällens gäster, ”Late Night Lund” –  7 mars

Årets skånska ledare

David Polfeldt. Han skulle bli den fattige och bortglömda konstnären. Men istället blev David Polfeldt vd för det snabbväxande spelutvecklingsbolaget Massive Entertainment. 2016 släppte de världens mest sålda spel. Hans vision är att ta vara på och utveckla andras passion. Genom ett brinnande samhällsengagemang arbetar han också för att minska klyftorna och ge människor ur alla samhällsgrupper en chans att lyckas.

Arkeolog
Maria Nilsson, doktor i Arkeologi från Lunds universitet som blivit världskänd för sina sensationella fynd i Egypten. Hennes och maken Johns Indiana Jones-liknande liv och jakt på de försvunna tempelstenarna har blivit uppmärksammad tv-serie. Nu har Maria och familjen tillfälligt flyttat hem till Sverige och berättar i Late Night Lund om sökandet efter det gamla Egypten.

Fotograf

Johan Bävman, flerfaldigt prisbelönade fotografen Johan Bävman bestämde sig för att gräva där han stod. Det blev en fotoutställning om föräldralediga pappor ”Swedish dads” som nu har turnerat över hela världen och gett upphov till diskussioner långt utanför Sveriges gränser om papparollen och jämställdhet.


Stängt för anmälan.

Betala och anmäls dig här, senast den 28 februari. Snabbt och smidigt.

OBS! Betalning, SEK 150:- kan endast göras med bankkort. Du kan enkelt göra din betalning med Visa/Mastercard. Nästa gång behöver du bara mailadress och loginkod.
Till betallänken