Info

7/12, LNC-lunchen, Vi firar 25-årsjubileum.

LNC 25 år – det firar vi med en lunch!

I år firar LNC 25-årsjubileum. Vi fortsätter att fokusera på det som är vår uppgift: att hjälpa företag i Lund med omnejd till en bra start med kvalificerad rådgivning. Genom åren har vi medverkat till utvärdering av mer än fyratusen affärsidéer och starten av 2 200 företag. Och statistiken talar sitt tydliga språk. Det går bättre för företagen som starat via LNC än för andra, jämförbara företag.
I samband med LNC-lunchen den 7 december tillåter vi oss att helt kort och anspråkslöst stanna upp, servera ett glas bubbel och fri lunch. Därefter gör vi några snabba nedslag i den värld där vi framgångsrikt verkat sedan 1992.

I vårt specialprogram den 7 december medverkar bland andra:

Cecilia Nebel, Grundare Nebel Media AB och Årets Nyföretagare i Lund 2017, Christian Karlsson, Advokat VICI Advokatbyrå och nyligen utsedd till Årets Mentor för sitt samarbete med Mikael Ghasri, grundare till det framgångsrika assistansföretaget Kurera Omsorg, och Rasmus Jonsson, grundare och VD i gasellföretaget Bemannica.

Kommunstyrelsens ordförande Anders Almgren inleder och moderator för det korta programmet är Arne Berge.
Lunchen pågår som vanligt kl. 12.00 – 13.30.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till denna lunch i det framgångsrika nyföretagandets tecken… och ta gärna med dig en gäst!


Föranmälan krävs:
Anmälan till LNC-lunchen 7 december

Vi behöver din anmälan senast tisdagen 5 december till edith.nykjar@Lnc.ideon.se
eller på tel. 046-286 88 00.

Plats: Ideon Alfa Agora
Lokal: Square
Scheelevägen 15, Lund