Info

Årets Mentor 2017 i Skåne

LNCs Mentor hjälper framgångsrikt företag

Christian Karlsson har utsetts till årets mentor i Skåne.

I kategorin Nya Företag utsågs Christian vid en ceremoni på High Court i Malmö och prisutdelare var landshövding Anneli Hulthén. – Vi planerar att ha 100 anställda innan årsslutet, säger Christian Karlssons adept Michael Ghasri. 

”Jag har fått en tydlig ledarroll”

Årets mentor i kategorin nya företag är Christian Karlsson, delägare i advokatfirman VICI i Lund. – Han är glad och positiv, har stor empati och omsorg och har varit tillgänglig oavsett vilken tid på dygnet. Han är one of the kind, säger adepten Michael Ghasri, som driver företaget Kurera Omsorg i Lund. Företaget har vuxit till en koncern med fyra företag inom vård och omsorg och ett fastighetsbolag med 55 anställda och en beräknad omsättning om 25 mkr. – Jag har fått en tydlig ledarroll och byggt rutiner som klarar dagsläget och framtiden. Och fått hjälp att tänka strategiskt om bolagsstruktur, kapitalanskaffning och ägarförhållanden. Vi planerar att ha 100 anställda innan årsslutet, säger adepten.

Juryns motivering:

Årets Mentor i kategorin ”Nya Företag” har med engagemang, empati och kometens hjälp adepten att utveckla både sin egen roll som ledare och att utveckla en tydlig struktur och rutiner som gör företaget hållbart på kort och lång sikt. Med ökat självförtroende, trygghet och kunskap har Michel Ghasri vuxit som ledare och under mentoråret har företaget mångdubblat både omsättning och antal anställda.