Info

LNC-lunchen 11 maj, Susanne Hedin på Retorikbyrån, ”Konsten att tala så att andra lyssnar”

”Konsten att tala så att andra lyssnar”

Hur skapar man intresse och engagemang vid arbetsmöten och kundsamtal? Hur förmedlar man sitt budskap så att det inte bara når ut, utan hela vägen in? En sak är säker – konsten att övertyga handlar inte bara om vad du säger utan ännu mer om hur.

Susanne Hedin på Retorikbyrån delar med sig av några tänkvärda tankar och användbara tips för hur du använder språket strategiskt, både det verbala och allt det som inte är ord.

I snart 20 år har Susanne Hedin inspirerat och utbildat organisationer och individer i kommunikation, röst och retorik. Susanne började på musik- och teaterscenen, fortsatte via yrket som logonom (röstpedagog med fokus på röstens uttryck) till att idag agera som kommunikationskonsult, talarcoach och inspiratör inom både näringsliv och offentlig sektor. Susanne föreläser också på Lunds universitet och på Ekonomihögskolan sedan mer än 10 år.


Speaker´s Corner – Aktuellt

Ola Ingvaldson och Erik Persson, Monument Assistans,
med kontor i LNCs EntreprenörCentrum ger oss en inblick i deras verksamhet.

Monument Assistans är alternativet för människor med funktionsvariationer som vill leva sitt liv fullt ut. Vi är medpart både i vardagen och i kontakt med olika myndigheter. Vi kämpar för våra kunders rättigheter och vi ser till att de får det stöd som de kan behöva i vardagen.

Monument Assistans långsiktiga ambition är att erbjuda ett attraktivt och komplett tjänsteutbud omfattande hela LSS-lagstiftningen.


Betala och anmäl dig här. Snabbt och smidigt.

paysonOBS! Betalning av lunchkostnaden SEK 125:- kan endast göras med bankkort. Första gången registrerar du dig, direkt därefter kan du göra enkelt göra din betalning med Visa/Mastercard. Nästa gång behöver du bara mailadress och loginkod.

Till betallänken →