Info

14/12, Företagarboost, Finansiering för tillväxt.

Foretagarboost 2Finansiering för tillväxt

Företagarna Lund bjuder på företagarboost – mitt i veckan, mitt i månaden som en vitamininjektion till Lunds alla företagare. Vi bjuder på trevligt affärsmingel, en nyttig frukost, tips och information till företagare, ett aktuellt föredrag och en utvald gäst får dessutom möjlighet till extra boost!

Tid: 14 december kl. 07.30 – 09.00

Plats: Företagarna lund, Bredgatan 5, Lund (in på gården, till vänster)

Majoriteten av alla företag finansierar sin löpande verksamhet och investeringar med den egna intjäningen. Samtidigt upplever många företagare svårigheten att få finansiering till rimliga villkor som ett av de främsta hindren för expansion och nyanställning, enligt Företagarnas undersökning. Utan finansiering till investeringar kan företagen inte skapa till växt och därigenom nya arbetstillfällen och värdeskapande.

För Almi har bärkraften i din idé och företagets framtidspotential större betydelse än din reala tillgångar. Almis roll är att ta lite större risk och denna risk kan de ta eftersom de har ett uppdrag av staten att gynna svensk tillväxt. Almi erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Almi kompletterar finansmarknaden genom att erbjuda bl.a. riskvilliga lån när ingen annan gör det.

Eva Johnsson arbetar som finansieringsrådgivare på Almi och träffar dagligen företag och pratar om finansieringslösningar. Vad ska man tänka på och vilka underlag behövs för att söka lån hos bank eller Almi? Hur går man tillväga? Detta får ni reda på under frukostmötet!

Ta gärna med gäster, även ännu icke medlemmar är välkomna! Antal platser är begränsat och medlemmar har alltid förtur om platserna tar slut. Frukosten sponsras av arrangörerna, men en avgift om 200 kr faktureras om du inte kommer. Begränsat antal platser.

Läs mer och anmäl dig på www.foretagarna.se/lund senast den 11/12.

Varmt välkomna!

 

Gilla Företagarna Lund på facebook för mer information om höstens program!