Info

LNC-Lunchen 3/12 – Pia Kinhult, ESS: ”Vilken nytta gör neutroner egentligen?”

agora

Välkommen till LNC-Lunchen torsdagen 3 december, kl. 12.00–13.30 på Ideon Alfa Agora, Scheelevägen 15.

Vilken nytta gör neutroner egentligen?

Pia-KinhultDagens lunchtalare: Pia Kinhult

Strategic Advisor, European Spallation Source ERIC.

Pia Kinhult berättar kort om den forskning som ESS kommer att utföra, vilken nytta den kan göra, hur industrin kommer in. Hon kommer även att kort berätta om var ESS befinner sig just nu, hur organisationen ser ut och de effekter vi känner till på Lund, Sverige och Europa.

Pia Kinhult. Strategic Project Adviser ESS från den 1 dec 2014, tidigare Regionstyrelsens ordförande Region Skåne samt Öresundskomiteen sedan 2010. Bakgrund som egen företagare i elektronikbranschen och har även varit vice ordförande i Lunds Universitet, Naturhistoriska Riksmuseet samt ledamot av Transportstyrelsen. Bor i Ängelholm och tycker att innovationsfrågor är mer än bara forskning.


Speaker’s Corner – Aktuellt

Som Stödföretagare har du möjlighet att under 10 minuter kommentera en aktuell nyhet.

SpencerBroderickProductions10-minuterstalaren

Lift-företaget Spencer and Broderick Productions.

Tua Broderick och Martin Hållö Spencer skapade 2014 Spencer and Broderick Productions. Med över 20 års erfarenhet inom foto och film skapar och utför de filmkoncept till företag som vill ta sina verksamheter till nya nivåer inom marknadsföring. Nuvarande kunder inkluderar Finja Betong, Ideon Meeting mfl. www.spencerbroderick.se


Anmälan till LNC-lunch 3/12

Vi behöver din anmälan senast tisdagen 1/12 på edith.nykjar@Lnc.ideon.se
eller tel 046-286 88 00.

Nästa LNC-lunch äger rum torsdag den 4 februari 2016, samma plats och tid.

Betala och anmäl dig här. Snabbt och smidigt.

paysonOBS! Betalning av lunchkostnaden SEK 125:- kan endast göras med bankkort. Första gången registrerar du dig, direkt därefter kan du göra enkelt göra din betalning med Visa/Mastercard. Nästa gång behöver du bara mailadress och loginkod.

Till betallänken →


Välkommen att ta med gäster, som kan vara intresserade att lära mer om LNC och om nätverket av Stödföretag till LNC samt om vår gemensamma strävan att bidra till att det startar livskraftiga företag i Lunds kommun.

 

,