Info

Årets Nyföretagare 2007

Dagens kvinnor har ofta dåligt med tid. För många blir träningen ett dåligt samvete – något som helt enkelt inte hinns med.

Årets nyföretagare Siv Bertilsson och Camilla Lindblom driver träningsstudion Slim and Tone, baserad på ett amerikanskt koncept som ger god effekt med bara en halvtimmas träning varje gång

Slim and Tones lokaler på Dalbyvägen i Lund är ljusa och fräscha. De olika träningsredskapen är prydligt arrangerade i en bana som tar precis en halvtimma att ta sig igenom. De olika momenten är uttänkta för att ge en bra kombination av smidighet, koordination, motion och styrka. Ur högtalarna kommer musik på behaglig volym och en röst talar om när det är dags att byta station.

Bara ett drygt halvår efter starten, som skedde genom Lunds NyföretagarCentrum, har Slim and Tone i Lund kommit upp i över 220 medlemmar. Siv och Camilla tror stenhårt på konceptet och planerar redan att starta fler träningsstudios.

– Konceptet är effektivt och passar därför in i de flesta kvinnors vardag, säger Siv. Våra medlemmar betalar en fast avgift och kan sedan komma hit och träna så ofta de vill. Vi gör också en uppföljning så att alla kan se vilken effekt träningen ger, både på konditionen och midjemåttet.

– Men allra viktigast är den personliga service vi ger, säger Camilla. Slim and Tone får aldrig bli större än att alla som kommer hit verkligen känner sig omhändertagna. Vi ”ser” våra motionärer och det är nog vårt främsta konkurrensmedel. Folk ska tycka att det är trevligt att komma hit, helt enkelt.

Mer information hittar du på www.slimandtone-lund.se

, , , , , , ,